Mis on mineraalne meik? Peamised koostisosad ja nende omadused.

Allergia

Mineraalsed kosmeetikatooted, nagu nimigi ütleb, koosnevad mineraalidest, pigmentidest ja taimset päritolu komponentidest. Igal neist on kasulikud omadused ja see mõjutab teie nahka, kui seda kasutatakse.

Dekoratiivse mineraalse kosmeetika eelised: 100% looduslik koostis, kerge tekstuur ja looduslik kate, kaitse UVA / UVB-SPF 15-25 eest, suurepärased maskimis- ja hooldusomadused.
Mineraalne meik ei sisalda niiskust, mis tähendab, et selle säilitamiseks ei ole vaja säilitusaineid. Täiusliku make-upi jaoks on vaja üsna palju toodet - kosmeetikat kasutatakse väga ökonoomselt!

  • vilgukivi (vilgukivi) - seritsiit,
  • titaandioksiid,
  • tsinkoksiid,
  • raudoksiidid,
  • boornitriid,
  • karmiin,
  • ultramariin,
  • väärismetallidest või väärismetallidest saadud pulber - teemant, safiir, pärlid jne.
  • riisipulber
  • bambusepulber
  • maisipulber
  • allantoiin
  • siidipulber jne.

On palju vilguvalikuid, millest kõige tavalisem on muskoviit (tavaline, selge või valge vilgukivi). Vilgukivi on osa vulkaanilise päritoluga kivimitest, mis tekkisid sulanud laava jahutamisel. Kõige olulisemad vilgukaevanduse alad on USA, Kanada, India, Madagaskar, Venemaa, Brasiilia ja Lõuna-Aafrika. Sericite on muskoviitide väike lamelliline mitmekesisus, mis tuleneb põlevkivi ja gneissi ilmastikust.

Titaandioksiid (titaandioksiid) on valge pigment, mida kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Mineraalsetes kosmeetikatoodetes aitab titaandioksiid naha ebatäiuslikkust varjata, annab nahale pealekandmisel "tiheduse", annab vundamendi murenevale pulbrile.

  • Titaandioksiid on looduslik füüsiline päikesefilter. Suuremal määral toimib see UVB-spektri peegelduste kajastamiseks;
  • selle kaitse tugevus sõltub pulbrikihi arvust 25 SPF-i;
  • titaandioksiid mineraalses kosmeetikas on valge värvipigment;
  • muu hulgas on TiO2 omadus anda mineraalsetele toodetele tihedust;
  • Titaandioksiid on keemiliselt ja bioloogiliselt inertne, allergiline. Sobib isegi kõige tundlikumale ja ärritunud nahale;
  • titaandioksiid on 80% ROEK mineraalide toodetest.

Tsinkoksiid (tsinkoksiid) on loomulikult tsingi mineraalina. Valge pigment, millel on tervendavad omadused, avaldab nahaärritustele rahustavat ja pehmendavat toimet. Ravib ekseemi, akne ja päikesepõletust.

  • Tsinkoksiid vähendab bakterite arvu ja vähendab avatud haavade põletikku.
  • Tsinkoksiid on akne ja isegi tüükade ravis osutunud tõhusaks.
  • Tsinkoksiid on loomulik, fotokindel, kõrgekvaliteediline laia spektriga päikesekaitsetoode. Tsinkoksiidi tunnustab Ameerika Narkootikumide Kontrollikomisjon (FDA) esimese kategooria nahakaitsevahendina, mis on eriti oluline, kui teil on tundlik nahk ja sa pead kasutama päikesekaitsetoodet iga päev.

  • omab suurepäraseid adhesiivseid omadusi (võime naha külge kinni jääda), mis tagab kosmeetikatoodete koostise stabiilsuse suurenemise.
  • on suurepärased määrdeained (parandab libisemist),
  • parandab pulbrite maskimisomadusi,
  • aitab vältida niiskuse kadu.

Raudoksiidid (raudoksiidid) on mineraalsed pigmendid, mis on looduses hematiit- ja magnetiitmineraalid. See on üks esimesi pigmente, mida inimesed on kasutanud, heaks kiitnud ja mida kasutatakse kosmeetikas ja toiduainetes. Raudoksiididel on palju erinevaid värve - punast pruunist mustani.

Carmine on säravpunane naturaalne pigment, mis võib-olla on üks kõige levinum ja tuntud, kuna seda kasutasid Asteekide ja maiade hõimud Kesk- ja Põhja-Ameerikas. Heakskiidetud ja laialdaselt kasutatav kosmeetikatoodete ja toiduainete jaoks.

Ultramariin (Ultramariin) mineraalsed pigmendid, mis leiduvad looduses kui poolvääriskivi kivi. Nimi pärineb ladinakeelsest sõnast “ultramarinus”, sõna otseses mõttes “merest”. Ultramariinpigmentide värvus on sinine ja lilla kuni roosa ja punane.

Kroomoksiid (Chrome Oxide) on mineraalne pigment, roheline.

Kaltsiit (kaltsiumkarbonaat) on imeline mineraalõli rasvase naha jaoks (kasutatakse riisi orgaanilise kruntimise loomiseks).
Kaltsiit on universaalne, läbipaistev mineraalkomponent, mis on looduses aragoniidi, kaltsiidi ja travertiini mineraalide kujul. See on naturaalne absorbent, mis tagab niiskuse kontrolli, et nahk näeks värske. See ei tõmba naha loomulikku sebumit, vaid neelab selle liigse koguse, nii et seda saab kasutada naha kuivaks ja ka pooride avamiseks.

  • mattid, mis neelavad üleliigse naha sebumi, säilitades samal ajal loomuliku kaitsva naha barjääri;
  • annab pulbrile sujuva meeldiva tekstuuri, ei võimalda selle paakumist;
  • valgendab nahka veidi.

Siidipulber (siidipulber) - peen pulber, mis on saadud siidist kookonidest. Peaaegu 100% koosneb aminohapetest, mida iga nahk kergesti tajub. See sobib ideaalselt kuivale nahale, pehmendab peeneid kortse, pehmendab visuaalselt nahahäireid, matte ja tagab naha optimaalse taseme. Siidipulber peegeldab ultraviolettkiirgust.

Siidipulbri head niisutusomadused on tingitud asjaolust, et mõned siidi aminohapped, nagu seriin, arginiin, proliin, alaniin jne, on osa looduslikust niisutustegurist (looduslik niisutustegur, NMF), neil on kõrge hügroskoopsus (võime siduda ja säilitada niiskust). epidermise ülemine kiht) ja on suurepärased niiskuse reservuaarid.

Boornitriid kosmeetikas

Püsiv meik veatu naha jaoks.

Boornitriid on meigi komponent, mis annab nahale sära, sisemise sära ja sära mõju ning omab suurepäraseid katte- ja peitmisomadusi. Lisaks parandab boornitriid abiainena erinevate kosmeetikatoodete sensoorseid ja optilisi omadusi. Sünonüümid: boornitriid, boornitriidi pulber, heksagonaalne boornitriid (hBN). Patenteeritud valemid: Softouch ™ boori nitriidi pulber CC 6098, Tres BN® Spherique ™ PUHP50, Softouch ™ CC6064, Tres BN PUHP1106, Velvesil ™ FX, Lipomic® N24B, BNPoly® UV-kristall, UVC Whitecap ™, RonaFlair® Boroneige SF-15, Softouch ™ Stayon veili segu CCR6058-30 / 4M, N-Hance ™ BF-13 katioonne guar, Tres BN PUHP 501.

Boornitriidi mõju kosmeetikas

Boornitriidi leidub tihti dekoratiivsete, eriti mineraalsete kosmeetikatoodete koostises: just see komponent aitab näole näha alastioleku mõju, justkui valgustaks seda sisevalgusega. See on see komponent, mis annab nahale uimastamise ja unustamatu sileduse, pehmuse ja silkuse.

Tänu valgust peegeldavale mõjule ja valguse hajumisele peidab see visuaalselt naha ebakorrapärasusi, maskeerib laienenud poorid, oskab osavalt peita teisi defekte, näiteks ämblikutseid või peeneid kortse. Kuna boornitriidil on suurepärased liimi- ja libisemisomadused (määrdeaine), võib see absorbeerida liigse sebumi suure imendumisastmega, mistõttu seda tuntakse ka suurepärase mattimisvahendina. Muuhulgas annab boornitriid nahale sametise, parandab pigmentide mõju kosmeetikas, tagab naha valgendamise ja kaitseb osaliselt nahka ultraviolettkiirguse eest.

On tõendeid, et see mineraalne pigment toimib vananemisvastase ainena, kuna see eemaldab naha pinnakihi surnud rakud, stimuleerides seeläbi naha taastumist. See aitab nahka noorendada, vähendada vananemise märke. Boornitriid parandab ka naha sensoorseid omadusi.

Boornitriidil on suurepärased adhesiivsed omadused (võime naha kleepuda), mis tagab meigi stabiilsuse. Boornitriidi kasutatakse sageli abikomponendina, mis parandab lõpptoote omadusi (tekstuuri, välimust jne). Sageli on sellel emulsioonile stabiliseeriv toime.

Ka kosmeetikatoodete koostises kasutati nanodispersset boornitriidi - peamiselt ainulaadsete sensooriliste omaduste levitamiseks. Seda peetakse veelgi "siledamaks" määrdeaineks (see parandab palju libisemist) ja omab ka väga suurt sorptsioonivõimet naha rasva suhtes.

Boornitriidi kuusnurkne vorm, mis on tootjate seas tuntud kui „valge grafiit”, on sama (kuusnurkne) kristallstruktuur kui grafiit. See kristallstruktuur tagab parema boornitriidipulbri libisemise ja suurepärased silumisomadused: selline kosmeetika näeb pärast rakendamist loomulikum. Nagu teised boornitriidi vormid, on "valge grafiit" ka keemiliselt inertne, ei reageeri nahaga.

Kes on näidatud boornitriid

Sellel komponendil ei ole erilisi tähiseid, kuna see ei ole terapeutilise toimega toimeaine, vaid sisuliselt on see esteetiline võimendaja (võimendaja), millel on värvaine omadused. Sobib kõigile nahatüüpidele.

Kes on vastunäidustatud boornitriid

Boornitriid on inertne aine, mis teoreetiliselt ei ole ohtlik teiste kosmeetikatoodete komponentide soovimatu reaktsiooni suhtes. Seda võib kasutada koos tavalise kosmeetilise koostisosaga. Tugev vastunäidustus on individuaalne ülitundlikkusreaktsioon.

Kosmeetikatooted, mis sisaldavad boornitriidi

Lisandina võib boornitriidi leida hügieenitoodetes ja nahahooldusvahendites (sageli sisaldavad seda luminestsentsed näo- ja kehakreemid). Nagu dekoratiivne kosmeetika, lisatakse see tavaliselt järgmistele toodetele: vundament ja kreemid, põsepuna, pulber, esiletõstukid, huulepulgad, silmade varjud, loorid, peitjad. Vastavalt Euroopa Liidu määrustele on selle komponendi maksimaalne lubatud kontsentratsioon valmis kosmeetikatoodetes 10%. Tavaliselt on boornitriidi sisaldus nahahooldustoodetes vahemikus 0,3-5%, dekoratiivse kosmeetika koostises - 3-10%.

Boornitriidi allikad

Nitriidi toodetakse boori lämmastikuga kombineerimisel grafiidi elektriahjus, samuti interaktsiooniga gaasifaasis, kasutades plahvatuse plahvatusmeetodit, iseseisvat kõrge temperatuuri sünteesi, plasmatroonis. Boornitriidi võib saada ka boori (või B2O3) kaltsineerimisel ammoniaagi atmosfääris või B2O3 segu kuumutamisega redutseerivate ainetega (kivisüsi, magneesium) ammoniaagi atmosfääris. Väljund on peen pulber. Boornitriid toatemperatuuril on keemiliselt inertne, ei reageeri hapniku või kloori, hapete ega leelistega.

Sellel mineraalühendil on mitu tüüpi modifikatsioone, mis eristavad kristallvõre struktuuri. Valge grafiit, pulbriga sarnane talk, saadakse elementidest temperatuuril üle 2000 ° C.

Boornitriid kosmeetikas

Tüdrukud, ma annan midagi, mis mulle lihtsalt ei sobinud: 1. Primer "Shine" - pärast selle pulbri rakendamist muutub teie nahk maagiliselt täiuslikuks! Sericite, mis on selle osa, hoiab ära õline sära. Naised, kes soovivad peita mimikaalseid kortse ja laienenud poorid, on rahul selle poolläbipaistva pulbriga, mida saab kasutada nii aluse kruntina kui ka viimistlusvahendina meikides. Teie nahast peegelduv valgus murdub, andes talle unikaalse sära. See ei töötanud minu jaoks, sest see neelab rasva ideaalselt.

1.Art. 1mu-40380 toon nr 1 külm beež 22,5 g. Art. 1mu-40381 toon nr 2 külm beež 22,5 g. Art. 1mu-40379 toon nr 2 soe beež 22, 5gr Art. 1mu-40378 toon nr 1 soe beež 22,5 g. 690 hõõruge. Multifunktsionaalne kepp 3 in 1: silub, kaitseb päikese käes + BB kreem + peiteainet ühes pudelis.

Mida tähendab mõiste "mineraalsed kosmeetika"? Uute pulbrite, silmade varjude ja rumeenia koosseisu kuuluvad looduslikud mineraalid - vastavalt selle kosmeetikatoodete koostisosa kasvavale populaarsusele oleme parandanud eelmisi valemeid, lisades märkimisväärse hulga mineraale. Mary Kay® mineraalsed tooted sisaldavad mitut liiki mineraale ning muid koostisosi, mis moodustavad vajaliku tekstuuri, mis tagab kerge kasutamise, siidise katte ja naha loomuliku kiirguse. Mineral meik Mary Kay® põhineb looduslikel mineraalidel, nagu raudoksiidil (raudoksiidil).

Boornitriid (Photoshop-efekt), 5 gr

Samuti ostetakse:

Pehme ja siidine mineraal. Sõltumatud laboriuuringud on näidanud, et sellel on antibakteriaalsed omadused ja see on kosmeetikatoodetes kasutamiseks täiesti ohutu. See parandab meikide maskimisomadusi ja vastupidavust ning aitab vältida niiskuse kadu. See on väga hüdrofoobne ja väga õrn, mis võimaldab seda kasutada ka kõige tundlikumale nahale.

See peen pulber, mis annab nahale vilkuva efekti. See peidab suurepäraselt kõik naha eiramised, suurte pooridega nahk, peidab visuaalselt väikeste kortsude "silmad", muutes seeläbi näo nooremaks. Boornitriid on palju enamat kui lisaaine, mis parandab lõpptoote tekstuuri.

Kosmeetikas kasutatakse boornitriidi kosmeetikatoodete koostisosana, andes ainulaadseid sensoorseid omadusi. Boornitriid on keemiliselt inertne ja seetõttu ei reageeri nahaga. Lisaks on sellel suurepärane adhesiivsus, see tähendab võime kleepuda nahale, mis tagab kosmeetilise preparaadi kõrge resistentsuse. Boornitriid on suurepärane määrdeaine, see tähendab, et see parandab libisemist ja omab ka kõrgeid adsorptsiooniomadusi naha rasva suhtes.
Boornitriidi teine ​​eelis on see, et tänu sellele luuakse naha sisemise hõõgumise mõju.

Lisaks värviefektile on sellel ka optilised ja sensoorsed omadused. Nimelt:

  • Suurendab värvi efekti
  • Teeb nahka sametiselt
  • Sellel on hea levik
  • Omab kõrgeid kleepumisomadusi.
  • Seda iseloomustab toime kestus.
  • Visuaalselt valgendab nahka
  • Sellel on stabiliseeriv toime emulsioonile.
  • Kaitseb UV-kiirte eest (Anti Aging Properties)

Boornitriidi kasutamine kosmeetikatoodetes:

- Pulber
- Huulepulk
- Veilid
- Glow efekti näo ja keha kreemid
- Silmade vari

Sisend boornitriidi protsent kosmeetikatoodetes:

- nahahooldustooted - 0,3–5%
- kosmeetikatoodetes - 3 - 10%

Boornitriidi võib kasutada koos tavaliste kosmeetikatoodete koostisosadega.

Kirjutage retsept

Teie retsept: Hoiatus: HTML-i ei toetata! Kasutage lihtteksti.

Hinnang: halb hea

Sisestage pildil näidatud kood:

Mineraalne kosmeetika - luksuslik loodus

Ilu on puhtalt subjektiivne mõiste, mida ei saa määratleda. Igal ajastul oli oma ilu ja stiili mõisted. Ainult üks asi jäi samaks - naiste soov saada täiuslikku nahka, mis põhjustaks imetlust nende nooruse ja värskuse pärast. See kehtib eriti naha kohta. Lõppude lõpuks on nägu teatud määral nõrgema soo esindajate kõnekaart. Kortsud, silmade all olevad mustad ringid, igav jume - kõigil nendel märgetel on kõigepealt halb mõju naiste enesehinnangule ja siiski ebakindel tunne, et ükski naine ei saa inimesi alistada.

Soovides, et nahal oleks sametine hellus ja särav välimus, kasutasid tüdrukud juba ammusest ajast peale erinevaid trikke. Kõrvaline, rouge, huulepulk, varjud - neid kasutati ka Vana-Egiptuses, Mesopotaamias, Vana-Kreekas. Dekoratiivse kosmeetika tootmine on arenenud iga päev ja tänapäeval on mitmeid kümneid tuntud ja vähetuntud ettevõtteid, kes pakuvad ilusale ja võluvale inimesele ilusat pool inimkonda.

Mineraalse kosmeetika tekkimine oli revolutsioon, mida kõik ootasid. Paljud naised olid rahul sellega, et dekoratiivne kosmeetika kuivatas näo naha ja paljud kaebasid allergiliste reaktsioonide pärast, mis põhjustasid kosmeetikas keemilisi lisandeid. Niisiis, kosmeetikavahendite välimus, mis ei sisalda kemikaale, võeti koos pauguga.

Tänapäeval on mineraalne meik üks populaarsemaid kosmeetikaid, mis ajendas meid tegema vähe uuringuid, et mõista, kas mineraalne meik on tõesti veatu ja kahjutu, nagu annotatsioonid ütlevad?

Mis on mineraalne meik?

Niisiis on kõigepealt vaja selgelt tõmmata mineraale ja mineraalset kosmeetikat sisaldavat kosmeetikatoodet. Kui esimesel juhul tegeleme mineraalide lisamisega tavalisele värvikosmeetikale, siis teisel juhul räägime loomulikust kosmeetikast, mis ei hõlma alkoholi, keemilisi värvaineid, parfüüme ja säilitusaineid ning tootjate sõnul teisi kahjulikke komponente.

Erinevate ettevõtete mineraalsed kosmeetikatooted erinevad koostise poolest, kuid peamiselt sisaldab see järgmisi koostisosi:

- boornitriid (boornitriid) - tekitab hõõguva naha mõju, pakkudes väga sisemist kiirgust, mida paljud naised unistavad;

- Titaandioksiid (titaandioksiid), tuntud ka kui titaandioksiid, on valge pulber, mis vähendab nahaärritust, peidab oma defekte ja kaitseb UV-kiirte eest;

- Seritsiit (Serecite) - tagab naha silkuse, kaitseb seda päikesevalguse eest, takistades punaste täppide ja kortsude ilmumist;

- raudoksiid (raudoksiid) - reguleerib naha niiskust, tekitab "värvimata näo" mõju. Seda kasutatakse pulbrites;

- Tsinkoksiidil (tsinkoksiidil) on põletikuvastane toime, mida kasutatakse aluse valmistamiseks, sest see asub näol õrnalt ja märgatavalt;

- Kaoliin (kaoliin savi), mida tuntakse paremini kui "valge savi" - kaitseb nahka reostuse eest, omab absorbeerivat toimet, absorbeerides naha poolt eralduvat rasva ja higi;

- teemantpulber - annab naha sära, soodustab noorendamist ja takistab naha edasist vananemist;

- vääris- ja poolvääriskivid (teemant, akvamariin, ametüst, turmaliin, tsitriin) - parandavad vere mikrotsirkulatsiooni, annavad näole värske ja rahuliku välimuse, leevendavad stressi;

- smithsonite, malahhiit, rodokrosiit - kaitseb nahka vabade radikaalide väliste stiimulite mõju eest.

Mineraalse meigi omadused.

Tootjate sõnul on mineraalsed kosmeetikatooted täiesti ohutud ja ei põhjusta allergiat. Arvamused selle kohta on siiski jagatud. Oma kinnituses väidavad vastased, et mõned komponendid, mis moodustavad mineraalseid meik, ei ole ohutud. Näiteks on tuntud allergeeniks vismutsükloriid (vismuti oksükloriid), mis lisatakse värvikosmeetikatele, et tagada pärlivalgus. Boornitriid võib keha seisundit kahjustada. Allergilisi reaktsioone põhjustab karmiin, värvaine, mida toodavad košenillid (hemiptera järjekordne putukas).

Oleks hirmutav, kui samad vastased ei nõustu sellega, et mineraalne meik on tegelikult kvaliteetne toode. Ja sa pead lihtsalt vältima nende tootjate kosmeetikat (või eraldi kosmeetikatoodete seeriat kaubamärgi sees), mis lisatakse pulbri, huulepulga, silmade varju jne. kahjulikke või allergilisi komponente.

Siin tuleb märkida, et isegi aloe võib põhjustada allergiat - väga kasulik ja tihti kasutatav kosmeetika taim. Allergeenid on tsitrusviljad, šokolaad, munad ja paljud muud toidud. Kõik sõltub organismi omadustest. Seetõttu ärge kartke. Asjaolu, et konkreetne tööriist ei sobi üksi, ei tähenda, et see ei tööta ka teie jaoks. Lisaks on mineraalsel kosmeetikatoodetel mitmeid eeliseid teiste dekoratiivkosmeetikatega võrreldes:

- sobib kõigile nahatüüpidele ja, mis on oluline, igas vanuses, võtab arvesse naha struktuuri ja individuaalseid omadusi.

- parandab nahka, tal on hea matt ja maskimine;

- ei ummista poore, takistab õli sära, neelab sebumit;

- kaitseb nahka päikesevalguse eest ja kaitseb ka epidermise rakke vabade radikaalide kahjulike mõjude eest;

- niisutab nahka, ennetades kortse. Noh maskeerib olemasolevad kortsud;

- ei sisalda niiskust, säilitamiseks ei ole vaja säilitusaineid;

- ebaõnnestub loomkatsed;

- nägu on kerge ja nähtamatu. Vajadusel võite jätta kosmeetika ööseks ilma hirmu kahjustavate tagajärgedeta nahale.

Siinkohal täheldame õigluse huvides, et vastupidi tootjate väidetele, kes väidavad, et mineraalse kosmeetika abiga rakendatud meik ei vaja päeva jooksul kohandamist, ei vasta tõele. Harva, kuid siiski vajab meik parandamist. Kuigi kui valite õige kosmeetika marki ja kasutate vähe saladusi, on see vajadus minimaalne.

Ostame mineraalset kosmeetikat.

Kõige kuulsamate mineraalsete kosmeetikatoodete tootjate hulgas tuleks esile tõsta mitmeid kaubamärke: I.d. Paljud mineraalid, mida tuntakse paremini kui I.d, Jane Iredale, Signature Minerals, Monave, Сoastalscents, GloMinerals jne. Kodumaised tootjad teevad esimesed sammud mineraalsete kosmeetikavahendite loomiseks Faberlici poolt, kuigi bränd sisaldab mitte ainult mineraale.

Suurte linnade elanikud saavad kauplustes mineraalset kosmeetikat osta. Samas on veebipoodid populaarsemad. Erinevalt võrguühenduseta kauplustest on võrgus suur valik kosmeetikatoodet ning lisaks on off-line ja online-kauplustes hinnad viimaste kasuks oluliselt erinevad. Lisaks saate tellida kosmeetika otse Ameerikast. Eriti atraktiivne on asjaolu, et USA veebilehtedel olevatele klientidele antakse võimalus tellida tasuta sonde - peate tasuma ainult tarne eest.

Samuti saab oksjonitel osta kosmeetikat. Kõige kuulsam ja suurim online-oksjonisait eBay, kus saab osta mitte ainult kosmeetikat.

Selliste ostude puuduseks on see, et kõigepealt on teil vaja pangakaarti, vastasel juhul ei saa te oma ostude eest tasuda, ja teiseks, paljud kauplused nõuavad 100% ettemaksu. Kuigi me ei räägi, tuntud ja suured kauplused ei võta raha, kuid kaupa ei saadeta.

Vene veebipoodides saab tellimuse maksta kättetoimetamisel.

Kasulikud nõuanded.

Kokkuvõtteks võib öelda, et mõned näpunäited mineraalvee säilitamiseks ja rakendamiseks.

Mineraalset meik tuleks kanda spetsiaalsete harjadega (kabuki), aeglaselt hõõrudes väikest kogust pulbrit (mineraalse kosmeetika baasiks on parim pulber) altpoolt. Silma ümbritsevale piirkonnale võib kasutada ilma hirmuta mineraalset pulbrit. Jälgige hoolikalt kogust - isegi intensiivse meikluse korral on nõutav pulbri sosistamine.

Mineraalne meik tuleks hoida päikesevalguse ja niiskuse eest eemal. Veenduge alati, et purgid on tihedalt suletud. Samuti on soovitav kasutada spetsiaalseid spaatleid, mis segavad kosmeetikat.

Ärge kartke katsetada - erinevate toonide puhul võib pulbreid ilma hirmuta segada.

Lase endale natuke luksust ja näete, et teie ümber olev maailm on teistsugune, teie silmad paistavad nagu hommikune päike ja teie naha silkius kadestab maailma kõige ilusamaid lilli!

Boornitriid kosmeetikas

Telli uudised

Maksmine ja kättetoimetamine

  • Sularahata ja sularahamakse meetodid
  • Kohaletoimetamine Ukrainas ja SRÜ riikides
  • Tasuta kohaletoimetamine alates 400 UAH Ukraina territooriumilt (ettemaks)

Arvustused Lisage ülevaade

Mineraalne meik

MineralMakeUp Mineral Cosmetics Shop pakub kosmeetikat ja aksessuaare Ukrainasse ja SRÜ riikidesse. Mineraalide kosmeetika on Ukrainas ja kogu maailmas üha populaarsemaks muutunud.

Mineraalne kosmeetika on kvaliteetne dekoratiivne, kahjutu ja odav kosmeetika. Me saadame mineraalset kosmeetikat võimalikult kiiresti. Meie kaupluses saate valida teile sobiva makseviisi ja tarne. Meie eksperdid töötavad hoolikalt teie tootevalikuga, et rahuldada teie kõige nõudlikumad nõudmised.

Nad usaldavad meid ja te võite meid igas olukorras loota. Meil on hea meel aidata teil esile tõsta teie ilu ja luua täiuslik pilt!

Lugupidamisega, online kosmeetika kauplus MineralMakeUp.

Boornitriid

(NITRID BORON) tagab make-up, mattide püsimise, visuaalselt peidab väiksemaid puudusi, tekitab naha sisemise hõõgumise mõju.

Seda komponenti võib leida järgmistest toodetest.

Vaata ka

  • Behentrimooniumkloriid (8)
  • Bensoehape (24)
  • Bensüülalkohol (14)
  • Betiin (8)
  • Betula Pendula Sap (7)
  • Biosahhariidi kummi-1 (14)
  • Bisabolool (9)
  • Butüleenglükool (14)
  • Butüülfenüülmetüülpropion (10)
  • Butyrospermum Parkii Või (27)
  • Bambusa Vulgaris Leaf / Stem Extract (1)
  • Behentrimooniummetosulfaat (3)
  • Behenüülalkohol (2)
  • Bentoniit (1)
  • Bensofenoon-1 (2)
  • Benzofenoon-4 (1)
  • Bensüülbensoaat (2)
  • Bensüülsalitsülaat (6)
  • Bensüülalkohol (2)
  • Beeta-karoteen (1)
  • Beeta-sitosterool (2)
  • BHT (6)
  • Bis-diglütserüülpolüatsüüladipaat-1 (6)
  • BIS-diglütserüülpolüatsüüladipaat-2 (1)
  • Metoksüfenüülbis-etüülheksüüloksüfenooltriasiin (1)
  • BIS-PEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 dimetikoon (3)
  • Borago Officinalis seemneõli (1)
  • Boornitriid (2)
  • Butaan (1)
  • Butüülatsetaan (1)
  • Butüülatsetaat (1)
  • Butüülmetoksüdibensoüülmetaan (2)
  • Butirospermum Parkii pähklikoori pulber (1)
  • Butyrospermum Parkii Oil (2)

Miks Dermosil?

Dermosil on pereettevõte, mis asutati 1988. aastal Soomes Korsnas.
Meie toodang kasutab ainult testitud kvaliteetseid komponente ja looduslikke õlisid.
Dermosil on valik üle 600 000 kliendi Soomes, Rootsis, Eestis ja Venemaal.

Boornitriid kosmeetikas

Hind: 135,5-200,5 USD / kg
MOQ: 1kg

Bora Nitriid kosmeetikatoodete jaoks
Pulber fullereenid CAS 99685-96-8 fullereenid C60 99.9

Hind: US $ 1,0-100,0 / kg
MOQ: 1kg

Eelnev tehniline keraamika Kulumiskindel Al2O3 alumiiniumoksiidi keraamiline kolbpump

Hind: 0,5-35,5 USD / tk.
MOQ: 1tk.

Alumiiniumist kolbpump kosmeetikatoodete keraamikatööstusele
Puhtad Fentynali kuuskantpulbri Bora Nitriidi pulbripakendid

Hind: US $ 6000,0-10000,0 / tk.
MOQ: 1tk.

Kergelt segatud keraamiline lihvimissegisti kaanega

Hind: US $ 2.0-50.0 / tk
MOQ: 2tk

Lämmastikboori kosmeetiline pulber

Hind: 11,5-50,0 USD / kg
MOQ: 1kg

Hbn kõrge puhtusastmega pulbrimärk
1L vaesestatud segu kuulveski keraamiline segisti kann

Hind: US $ 2.0-50.0 / tk
MOQ: 2tk

Nitriumboori sisaldusega kosmeetilised pulbrid

Hind: 11,5-50,0 USD / kg
MOQ: 1kg

Kosmeetika Hbn pulber
Kvaliteetne tsirkooniumoksiid / lahja keraamiliste purkide segu

Hind: US $ 2.0-50.0 / tk
MOQ: 2tk

Nina boori kosmeetikatoodete pulbrid

Hind: 11,5-50,0 USD / kg
MOQ: 1kg

Kosmeetilised pulbrid Mica koostisained, titaandioksiid, lämmastikboor, tsinkoksiid

Hind: 39,5 USD / kg
MOQ: 5kg

Missioon Zro2 keraamiline vaesestatud segu Jug Blender

Hind: US $ 2.0-50.0 / tk
MOQ: 2tk

Looduslik lämmastikboor mineraalse koostise jaoks

Hind: 11,5-50,0 USD / kg
MOQ: 1kg

Valge lämmastikboorpulbri valmistamine

Hind: 11,5-50,0 USD / kg
MOQ: 1kg

Värvipigmentide kosmeetikatoodete tootmine

Hind: 15,0-40,0 USD / kg
MOQ: 5kg

RonaFlair Boroneige (boornitriid)

INCI: boornitriid

Välimus: valge pulber

Sisend: igal ettevalmistusetapil

Protsent sisendist: n tooted nahahoolduseks 0,3-5%, dekoratiivne kosmeetika - 3-10%.

Boroneige SF-9 on boornitriidil põhinev funktsionaalne täiteaine (väga puhas substraat, millel on kuusnurkne läbipaistev plaadi struktuur). Grafiiditaolise struktuuri ja puhta valge värviga nimetatakse seda pulbrit ka "valge grafiidiks". Boornitriid on tõestatud toode, mida kasutatakse nahahooldustoodetes ja meiktoodetes, mis oluliselt parandavad kompositsioonides tekitatavaid tundeid. Lisaks erakorralisele nahatundlikkusele on kolm eriti soovitavat mõju: paranenud tekstuur, mattimisomadused ja pehme fookuse efekt. Nõrk ühendus plaatide üksikute kihtide vahel võimaldab neil üksteise suhtes libistada, mis annab nahale erilise sametise pehmuse tunde. RonaFlair Boroneige'i funktsionaalne täiteaine lisab retseptidele ühtluse ja suurendab libisemise tunnet, võib vähendada ka mõnede kosmeetikatoodete kleepuvust. Pulbril on hea hägusus ja suur imendumiskiirus. RonaFlair Boroneige annab suurepärase pehme fookuse efekti, kortsud muutuvad valguse hajutamise omaduste tõttu praktiliselt nähtamatuks. Pulbristatud toodetele lisandub pehme pehme tunne, parandab kompaktsete toodete kasutamist, lisab emulsioonidele tihedust, muutes need rikkamaks, samal ajal kui on läbipaistev struktuur, mis vähendab lõpptoote värvi.

Atribuudid:

- pehme fookuse efekt - silub silma nahakoguseid ja kortse

- annab meeldivaid puutetunde, suurendab tundlikke omadusi

- parandab lõpptoote tekstuuri, vähendab kleepuvust, parandab voolavust

Kasuta:

- Vananemisvastased abinõud

- Kortsudevastased tooted

Toorained kosmeetikatoodete tootmiseks.

Saidil esitatud teave on ainult viitamiseks, soovitatav on enne kasutamist kontrollida individuaalset vastust.

+7 (499) 390-67-29

Ostukorv

Kataloog

Väljaanded

KÜSIMUS VASTUS
Soodustused
Peptiidid
Shea või (shea) saamise meetodid
Kaitsev nina kreem (anti punane nina)
Näo koorimised Milline exfoliant valida?
PETROLIIN (PETROL) JA STIRAX
EKSTRAKTID
Lihtne retsept šampooni šampoonialuste valmistamiseks
Retseptide segu õline ja probleemne nahk

Retseptid ja artiklid

  • Printige välja
  • Suumi

RONAFLAIR® BORONEIGE SF-9. Boornitriid

INCI: boornitriid

Tootmine: Saksamaa

Atribuudid:

- pehme fookuse efekt - silub silma nahakoguseid ja kortse

- annab meeldivaid puutetunde, suurendab tundlikke omadusi

- parandab lõpptoote tekstuuri, vähendab kleepuvust, parandab voolavust

Välimus: valge pulber

pH: 5-8

Lahustuvus: kergelt lahustuv temperatuuril 25 ° C, lahustub 95 ° C juures

Kasuta:

- Vananemisvastased abinõud

- Kortsudevastased tooted

Keskmine osakese suurus: 12-20 µm

Sisend: igal ettevalmistusetapil